Nu ä dä juuuul igeeeeen

....kan man ju utbrista om man vore på det humöret, vilket jag inte är.

Trött som 17. har somnat två gånger idag.
Och nu ikväll så har jag tampats med barn som bara vägrar att sova, och ungefär tvåtusen paketinslagningar. Inte kul det heller.

Dessutom, idag nä vi var ute så hittade jag en massa avsågade grenar under mitt äppelträd, samt en såg i kojan (som ligger just i ovan nämda träd) och när jag frågade hugo så kröp det ju fram att när han hae haft en kompis här för några dagar sedan och lekt efter skolan, så hade ju de varit ute och då "ville kompisen" såga av en gren som de tyckte var ivägen och då hittade de en såg i uthuset och tog helt sonika och sågade bort den. Typiskt att skylla bort sin ege insts i detta trädsågande.

Lite imponerad blev jag docl för det var en TJOCK gren (för två sexåringar) att såga bort bla så de måste ha kämpat väl med den gamla rostiga sågen.

Så nu skall jag gömma alla verktyg så att inte flera saker i min trädgård blir kraftigt förminskade. *fniss*

Tja. Så kan det gå när inte haspen är på.

Imorgon är det alltså julafton. Jag har gjort i ordnihng julstrumporna i barnens sängar så att de hittar dem när de vaknar.
Jag minns så väl när man låg i sin säng hema och hörde mamma och pappa slå in paketen dagen innan julafton. Och man gav sig 17 på att man skulle hålla sig vaken för att se när tomten kom och la grejor i julstrumpan.
Kunde inte hålla mig vaken. När man däremot slog  upp sina klarblå (typ kl 04 för man var så spänd) så klämde man, och kände man på strumpan hur det prasslade där inne.
Det var ett par av pappas gamla raggsockor som vi hade varje jul. De var grå.
Och sticksiga.Inte alls som av mina gose-strumpor som mina barn får låna inatt. fast jag hade gärna velat ha kvar de gamla sockorna.
de var trygghet på nåt sätt.

God Jul om jag inte hinner skriva mer ikväll.

Sov Gott i väntan på tomten............

Vad tycker du då?...
>Jag som skrev: Linda

Ham harkel...den kompisa var lilleman...de sa när jag hämtade att de sågat....VAAA???? sa jag VÄLDIGT frågande.... Ja med HANDEN sa dom då....men de hade haft en SÅG???? Jajaja så är det när saker och ting är i vägen....hm undra var VÅR såg är ??? Måste gömma den haha....

2007-12-25 @ 16:20:43
URL: http://aragon.blogg.se

Skriv vad du tycker (snällt tack):

Jag heter så mycket som:
Glöm aldrig mig!?

E-post: (syns inte)

URL/Bloggadress:

Vad jag vill ha sagt är...:

Trackback
RSS 2.0