ALLTSÅ man hinner ju en del.

idag har det varit full fart. På något mystiskt sätt så finner man en helt outnyttjad energikälla och orkar med både det ena och det andra.
Imorse; fullfjädrad fotbollsmorsa. Drog på fotbollsmatch. Hugo och hans lag spelade borta.

Jag har aldrig sett en spelare som springer efter en boll med händerna i fickorna förrän idag.
Hugo, egen stil kan man ju säga.

Sedan hem å gjorde lunch och så var det dags för att städa. Vilket jag oxå gjorde. svabba golvet, och det kan ju alltid behövas när ens barn konstant envisas med att tappa mat ner på golvet, och eftersom man aldrig har tid att torka upp det precis NU så händer det ju att d blir mystiska fläckar som ser ut som en konstverk av textilpoeten Alp Ibrahimi.
Ja, ni vet vad jag menar.

Sedan hittade jag en duschkabin på Blocket.

Och eftersom jag länge letat efter en för att ÄNTLIGEN kunna börja renovera badrummet, så slog jag till direkt. Prutade och sa att jag hämtar den kl 16, Hämtade släpet och på vägen dit sålde jag en av alla mina fjortonhundra barnvagnar till en gammal kompis.

Skönt att bli av med den. Å andra sidan kom jag ju hem med ett styck duschkabin, som nu står i tvättstugan, och väntar på att bli monterad. Stekte sedan pannkakor till förbannelse. hugo hade en kompis här och de åt och åt och åt....

Apropå det, hörde en härlig förklaring till varför inte de hade Disneykanalen längre:
"-Man kan inte ha Dinseykanalen på vår gata, för det kan bli farligt, om för många har det, det blir ström i vattnet och lamporna blinkar och så."

japp. Föräldrars bortförklaringsförmåga ligger på topp!! 

Men nu skulle jag framför allt vilja få barnen i säng, bada i en chokladfontän och liksom fondua mig själv, och sedan skall jag rulla mig i kokos och hackad mandel.
ett bakverk som heter duga.


Adios.

Vad tycker du då?...

Skriv vad du tycker (snällt tack):

Jag heter så mycket som:
Glöm aldrig mig!?

E-post: (syns inte)

URL/Bloggadress:

Vad jag vill ha sagt är...:

Trackback
RSS 2.0