Tillbaka i Good Ol´ Sweden

Nu har vi kommit hem. En lång resa med mycket hit och dit.

Tog planet från Ottawa med Air Canada efter jag upptäckte att jag glömt min mobiltelefon hemma hos syrra, men med lite medvind och motorhjälp hann hon åka hem till sig och tillbaka.....TACK!
Fast bilen rykte ordentligt sen.....

Vi tog farväl och klev igenom säkerhetskontrollen, och bort till vår gate. Jag köpte en flaska whiskey till maken, och Hugo ville ha ett halsband med en björntand och lite indiantecken på.  I vilket fall klev vi på flyget och hittade våra säten och det var bra. Sedan blev vi förstås en timme försenade för det var en åskvarning så man ville inte lyfta då. (för vem vill ha en blixt i turbinen??) Så där satt vi.

Och när vi väl kom upp i luften så var ju Hugo superhungrig, och så typiskt att de inte fick igång värmeungarna till maten så maten blev ännu senare...men när den väl kom så åt han med liv och lust!

Landade i frankfurt kl 0630 och när vi skulle gå igenom säkerhetskontrollen så påstår de att det är olagligt att ta med sig 1 liter whiskey från Canada. Puckon!!!!

Så de tar den! Och slänger den i soporna!

Jäkla tyska som var helt rabiat.

-NOT ALLOWED, NOT ALLOWED skrek hon med tysk accent. Jag lovar, hon brukade säker jobba för Stasi innan hon fick jobb på flygplatsen.

Irriterad till en ganska hög grad kom vi till SAS planet som skulle ta oss til Köpenhamn, och som vanligt så fick man inget på planet, utan man fick KÖPA vatten. SNÅL-SAS!!!!!!!!!

Jag sov som en stock och Hugo kollade på en film.
Landade och tog oss tillslut till tågen och hamnade i Alvesta vid halvtre tiden på eftermiddagen...trötta som få. Både jag och Hugo sov som små grisar hela vägen upp. Hugo gick knappt att väcka så trött var han...

Men det var skönt att komma hem, och vilka kramar man fick av smågrabbarna när vi kom hem!!!

Så är det.

Och om en vecka så drar vi nog till Västkusten....

Härligt. Bara jag slipper åka med SAS.


Vad tycker du då?...
>Jag som skrev: Cissi

Skänt att höra att ni är hemma ok. Hur är det med ryggen???

Hoppas ni inte får mag sjuka nu bara!

2008-06-29 @ 04:02:33
URL: http://cissimikesarah.blogg.se/
>Jag som skrev: Linda

Jaha så nu är ni tillbaka...och ingen whiskey

2008-06-29 @ 09:58:43
URL: http://aragon.blogg.se/

Skriv vad du tycker (snällt tack):

Jag heter så mycket som:
Glöm aldrig mig!?

E-post: (syns inte)

URL/Bloggadress:

Vad jag vill ha sagt är...:

Trackback
RSS 2.0