HURRA!!!! Jag har fått jobb! ! !

Här gick det fort!  Igår så ringde de från Teknkum (gymnasieskola för er som inte kommer från Växjö) och frågade om jag ville komma på interjuv. Jag hade tydligen sökt en tjänst där som vårdlärare. Det var nog för ett tag sedan. Ivilket fall så var jag där idag vid 13 och vid 15 så rigde rektorna och erbjöd mig en tjänst som vårdlärare. 50% (i praktiken 75%)!!!!! Vad säger ni om det! Sedan har jag kasnke stor möjlighet att kunna få läsa vid sidan 25% till vårdlärare, på nån utbildning som gick på distans.
Hoppsan säger jag! Vilken utmaning!!!
Ni ser, det är fullt av utropstecken överallt för jag är väldigt överraskad och nöjd, glad och nu kan jag andas ut.
Det här kan ju bli hur bra som helst!!

Nu kommer precis PellePop in genom dörren, och han vill nog göra lite mat snart. Jag tänker minsann ta mig en cider och slappa i soffan, och fira mig själv lite grann.
det är jag väl värd!
Ha det!!
//Lotta

Premiär gjord!!

Japp, premiären av Lottas aerobicsstudio är gjord, och det gick bra! Ja, ibörjan så glömde jag ett steg så jag kom i otakt hela tiden, och fattade inte varför. Men sen så kom jag på vad som saknades så då gick det mycket bättre.
Och alla verkade nöjda, tja nästan alla. Det var nån som gav upp. Men jag hoppas att alla kommer tillbaka nästa vecka.

Så, i eftermiddags så var jag alltså *in between jobs*  och det känns väl ändå rätt OK. Jag har ju ändå mammadagar att ta ut , men jag har ju några arbeten som jag väntar svar på.
Tja vi får se.
Nehej, nu är jag trött efter att ha gympat. man skall ju orka upp i morgon oxå.
Då kommer Anette på besök.
Det blir trevligt. Och då blir det kaffe.
Sov gott
//lotta

Jag måste bara....en ny Hemmingsson.

image25

Hemmingsson. Typ som jag.

image27

Vilka kollegor!!

Tack alla söta kollegor för avtackningen!! Jag och Lotta kom ut i fikarummet och där har våra gulliga arbetskollegor dukat upp världens frukostbord, som en buffé med massor av god frukt och smaskigheter. Jag, Lotta och Angelika bjöd dessutom på tårta så nu är man mätt och glad.
Vi fick varsin dikt som Britt-Inger (vår gulliga chef) hade diktat. Skall lägga ut den sen när jag fått en kopia.
Vi fick blommor och presenter, dels från Landstinget och dels från våra kollegor, en jättefin vit vas som var skruvad liksom (pasade mig, hahaha) och ett astrakanäpple i frostat glas av landstinget. Fina blommor.
Ni är för gulliga. Jag blev rörd, och lite stirrig. Darrade lite på läppen när jag fick min present.
Får se om det kommer bilder på detta...

TACK

Och Tack Simone för min "svarsbok". Jag skall gnugga den så mycket jag kan och finna svaren på livets alla gåtor. De kan vi dryfta sen när vi dricker vin. Eller hur!

//lotta numera *in between jobs*, eller arbetssökande som det så fint heter.

Sista darrande timmarna....

Jupp,
Idag är dagen som jag lämnar Landstinget Kronoberg. På ett tag. Eller för evigt, vem vet.
Vem vet inte jag. Väntar fortfarande på svar ifån företaget som jag var på interjuv hos. Fick tag på en annan kontakt person för en annan tjänst igår och "tipsade" om mig själv. Fick god kontakt med henne, så vi kan ju hoppas att de fick upp ögonen för just mig, haha.
Och ikväll är det premiär på Studio Lotta, aerobicinstruktör. HAHAHA, det blir kul!
fast jag börjar bli lite nervös nu för 17 vet hur det går.
Äsch, jag kan inte annat än dö. Och det gör jag ju inte. Men jag kan ju skämma ut mig i hela Ingelstad. Oj, det blir ju inte kul. Nä, jag skall be om nåd, och säga att jag inte är särskilt van. det är bara att göra en pudel.
Erkänna sina svagheter så kanske domen inte blir så hård. hihi.

Snart skall vi fika och bjuda på tårta. God god tårta. Chokladmoussetårta och jordgubbsmoussetårta. det låter det!!
Trallalla.
Jag skall återkomma och skriva hur det gick. Om det kom några tårar eller hur det blir. Jag kommer att sakna de allra flesta, mest Simone!!!!
Hur skall jag klara mig utan våra små frukostmöten, där vi dryftar livets allvarligheter över en fralla och en kopp kaffe??
Och hur skall hon klara sig?
Hmmm, gullepluttSimone.
//L.

Seriös? Svårt.....

Ja, Simone, jag håller med dig. Det kan vara svårt att vara seriös. Men varför är det så att om man är lite skojfrisk och käck (vilket  ord egentligen) så ses man av vissa som oseriös!!!
Måste det vara så? Jag kan väl vara bra på mitt jobb och göra det jag ska även om man är glad?
Det är ju supertrist att jobba med ultrasura människor. Och varför sätter man likhetstecken mellan seriös och allvarlig?? Man kan väl vara glad och seriös? Eller finns det nån motsägelse där? Jag vet inte.
trist bara. Och ordet trist = seriös? Måste man vara trist när man är seriös?

Det är kanske så att man betraktar ordet seriös som en synonym med orden trist, allvarlig, tråkig.  Visst är seriös=allvarlig men inte på det sättet menar jag nu. (som i sjukdomssammanhang tex)
Om man är glad så ses man inte som seriös. Och då betyder det ju att man inte tar sitt jobb på allvar?! Och DET är ju fel tycker jag.
Men det är bara semantik? Eller en pragmatisk fråga? Vad tror ni?
Men vad vet jag. jag är bara okunnig antagligen.
//lotta  - ingen språkvetare.

Förresten;
Kan inte Fredrik Lindström komma till min räddning?? Han är ju suverän på detta?!?!?
Hallå Fredrik! Hjälp!!! Du kan inte komma till min räddning? (det är pragmatik det)

Hemmingsson (ni förstår att hon är min favvo)

image26

Kommentar överflödig. Det är fulländade svar.

Onsdag. Alla dagars moder.

Jag tycker att onsdagar brukar vara sköna dagar. lite mitt imellan så där. Inte så långt till helgen (om man nu saknar den). Och idag är det ju en underbar dag! Det var rätt kallt (typ 3 grader) när jag hoppade på bussen imorse vid 06, solen höll på att gå upp och det var lite dimmigt, ooo så fint det var.
Sedan satt jag och läste min spännande bok på bussen, så jag glömde sova en stund.
Kom till jobbet, låste upp och tog mig en kaffe i lugn och ro, och sedan kom min arbetskamrat och gullegulle Simone till jobbet! Har inte sett henne på evigheter för hon har ju haft semester och befunnit sig i Holland på nåt konstigt sätt, haha.
Hon är en superskön tjej, hon är min egen lilla Amazonkvinna.
Jobbar halvdag idag och skall väl ta mig hem sen till Pär som är hemma med barnen. Hugo ja, han går ju i skolan.

Nu tror jag faktiskt att jag skulle vilja ha en jobb, det hade varit skönt att veta vad man skall göra nu när min projektaaställning går ut IMORGON. Suck sen är man arbetslös.
Jag tänkte väl gå upp till intensiven och jobba lite annars har jag föräldradagar att ta ut tills jag har fått besked om olika jobb som jag sökt. Har inte hört nåt än, de var inte klara med urvalet än.
Undrar hur det går, fast det känns som att ju längre det dröjer med svar, desto mindre chans har man att få jobbet.
Nåväl.
Nu skall jag jobba, klicketiklick.
Hörs sen
/L.

Tisdag. Semester. Underbart

Trallalla.
Jag fick semester. Och det är ju superskönt. Fast vet ni vad jag hinner göra då? Jo, jag hinner träna in mitt aerobicsprogram som jag skall ha preiär på torsdag. Jag har ingen aning hur det skall gå. Kan gå åt vilket håll som helst.
Heaven or hell.
Jag skall i alla fall komponera ihop en bra uppvärmning, nedkylning, styrka och själva blocken har jag gjort. Nästan.
Skutt skutt, cha-cha-cha- Hopp hoop steg steg.
Tja ungefär så där. låter väl bra va?
Och det är 35 personer som har skrivit upp sig på mitt pass. OOOOO
    

Nåväl det kommer att bli bra.
Nu tror jag att jag skall vila lite lite lite bara. är något trött efter nattens plockepinn, med tre ungar i sängen. Suck. Inte undra på att man inte får nån sömn.
Först kom Gustav, kl 23. Och vad som har hänt med honom det fattar jag inte, han som brukar sova så gott. Men han har väl börjat drömma mycket antar jag. Sen knallade Viktor in, och då blev det ju trångt om plats. Låg som en stel pinne längst ute på kanten. Inte skönt.

Och vid fyra så ropade Hugo, då hade det hänt en liten olycka, och då var det bara att knalla upp och fixa det.  Vaknade av att både Gustav och Viktor satt och hoppade på mig, och skrattade högljutt. Sen försvann de ut ur sovrummet. Var lite tyst, och då gick jag upp och kolladse vad de gjorde. Då hade Gustav fått tag på en penna, satt sig vid tangentbordet  och pillat bort de flesta knapparna. Mitt nya tangentbord!!!
Men nu har jag lagat det så ....
Hörs  sen..
Ska kolla insidan ¨på ögonlocken lite.
//lotta


Stenmark. universum. Silikon.

image25

Hemmingsson. Jag är din flickvän nu.

image24

Tillbaka i Smålandet.

Nu har vi kommit hem från Göteborgsresan.
Jag vet inte hur många gånger jag frågade Hugo om han inte ville flytta hit, och jo, det ville han gärna.

Vi åkte in till Växjö på lördags morgonen, Hugo i tron att vi skulle gå och fika. Han blev lite förvånad  över att farmor kom ner till oss strax efter sju på morgonen för att passa grabbarna.
Men intet ont anande så släppte de av mig vid stationen och gick och parkerade bilen. han undrade ju förstås varför jag hade med mig en stor väska, men jag sa att en jobbarkompis skulle komma med tåget och hon ville låna den så vi skulle bara gå och lämna den till henne. Tåget kom in och Hugo och jag gick på i ena vagnen och Pelle smög på i den andra. Vi "letade " efter jobbarkompisen. Plötsligt så börjar tåget gå och Hugo ja, han bara gapar. -Men mamma, vi måste ju gå av, säger han, men då får han se Pär som sitter i en stol. Vi sätter oss och han är lite upprörd över att vi inte hann gå av tåget. Men då får vi ju åka till Göteborg då, sa jag. Ojojoj- skall vi till Göteborg??? frågar han med stora ögon. -Ja vi får nog sova på hotell säger jag och han var tvungen att ringa farmor och berätta hur allt gått till.


Vilken målande beskrivning han gav över hur vi hade kommit på tåget, och plötsligt stänger dörrarna sig och nu var vi på väg till Götet. -Du farmor, du får passa småkillarna hela natten!!
Väl framme så mötte martin, Cina och Carinas systers barn Adam och Simon upp, och vi gick och åt lunch.

image20
Här sitter Hugo, med martin, Simon och Adam.

sedan var det sväng på stan och Hugo och Pär stack i väg till hotellet för att ta sig ett bad, och jag tog mig en runda på stan. Alldeles själv. Utan barnvagn. Fick bestämma alldeles själv vart jag skulle gå.

Mycket ovant.

På kvällningen kom martin till hotellet, vi tog oss ett par pilsner och sedan gick vi på A hereford beefstow och käkade kött. Mycket kött. Och gott.
Mätta gick Hugo och Pär och la sig, medan jag passade på att kolla på en film. tills kl 01.
sedan sov vi fram till 8, mycket ovant, det med.

Sedan var det dags för Liseberg, och det var så mycket folk. fattar inte vart alla kom ifrån. Det var sån kö att köpa biljetter så vi bestämde oss för  att äta först. Pär gick och handlade mat medan Hugo bara vill spela en gång på Djungelhjulet. Där han han ju spelat ett antal gånger i somras, för att hade ju sett den stora vita TIGERN....  Välj nummer säger jag, han går fram och lägger en femma på siffra nio och hjulet stannr på NIO. Och inte bara det, Stjärnvinst oxå!!!
Han bara blickar upp mot tigern och hans min när han får denna stora tiger i sin famn. Ojojoj...
kolla här.

image21
Hugo och Tigern...

Åka lite karuseller, Pariserhjulet,

image22
Hugo och jag i Pariserhjulet

image23
Här nere satt pappa Pär.....

sedan åkte vi hem till Martin och Cina och åt god mat, fikade sedan var det dags att åka till tåget.
Vagn tre skulle vi sitta i. Letade förgäves, för det fanns bara två vagnar. Då har kära våra vänner SJ sonika tagit bort en vagn. Och platsbiljett systemet fungerade ju inte då. Man fick sitta där det fanns plats. Inte klokt. Vi hade ju tur och var där tidigt, så vi fick ju sittplats, men det var många som fick stå.

inte kul. sedan var det en sån där testesteronstinn snubbe från Kalmar som bråkade och gapade hela tiden. Suck.
Hemma i tid i alla fall,  Hugo somnade utmattad i sin sägen efter att jag fick flytta ner tigern till kojan, för att den såg ut som en riktig tiger i mörkret. läskigt......

Nu skall jag sova. Är lite trött. Arbetsdag imorgon. Och hoppas hoppas hoppas att de ringer att jag får komma på intervju nummer två.....

sov gott
//lotta - urgöteborgaren (egentligen)

Fredagsgodis.

image18
Johnny Depp. Världens läckraste man. Tycker jag.

Nåt att dräggla över inför helgen??  Man kan ju alltid drömma.


Godmorgon!! Kviddevitt kviddevitt....

Tjabba
Nu sitter jag på jobbet igen. Och det är FREDAG!!
Gu´vad skönt.
Och vi har en överraskning till Hugo, imorgon åker Pär, jag och Hugo till Götet, går på Liseberg, sover över hos min kära bror och hem på söndag. Och småkidsen skall sova hos farmor!
Det blir spännande. Vi har inte sagt nåt till Hugo, utan det skall bli en överraskning.
Det blir spännande för honom.
Och skönt för oss.
Skojjigt för farmor och farfar...Lista:
Det bästa med Götet:
 
  1. Doften av salt hav och tång.
  2. Fiskmåsars skriande (i behaglig nivå)
  3. goa gubbar på spårvagnen
  4. Allt. Ja precis allt.

image16

Stämmer ju precis. Eller hur, håll med om det.

//lotta

Äntligen kväll. Tipp tapp tipp tapp...

Snart sover alla barn. 2 av tre nere....
hugo sitter fortfarande och tittar med stora ögon på Tintin som går på Bolibompa. Den har blivit hans nya favvo. Då känns det som om han har blivit stor på nåt sätt. dessutom har han ju börjat skolan nu.
Ja det är ju en historia för sig, lite pinsam men jag skall berätta än då.

Skolorna började tydligen i torsdags. Men det hade ju inte vi uppmärksammat. Vi gick vidare i den lilla tron om att allt var som det brukade vara. Alltså, när vi är lediga är barnen lediga. Och i torsdags var Pelle hemma med barnen och jag satt på jobbet. Strax efter nio ringer Pär till mig och säger att de hade ringt från Hugos dagis.
De undrade om inte Hugo skulle komma idag. Nä, sa Pär, jag är ju ledig så Hugo blir ju ledig då.
Nu var det ju så att han har börjat förskoleklass och då är det skolplikt......(HrrmmSå Pär fick kasta sig upp till skolan med honom. Pinsamt men hur skall man kunna hålla reda på allt??

Vi har två olika dagis, med olika lämningstider, olika mattider, och olika ALLT. Kan omöjligtvis komma ihåg allt. och jag hade gärna velat ha lite info innan skolstart men det fick man förstås inte.
lite kasst tycker jag. fast å andra sidan hade ju vi kunna ta reda på lite info oxå...hehehe.
Nåväl, nu är allt frid och fröjd.

Skulle ju klippt mig idag, sprang från jobbet, glad i hågen, och när jag kommer till salongen så har de försökt ringa mig hela morgonen. Min frisör hade fått halsfluss.....typiskt. Så det var bara att vänta ett par veckor till innan det fanns en ny tid. Jag kommer att se ut som den värsta barrbuske innan jag kommer dit.

Yrseln håller i sig för övrigt, likadant som tandvärken, och när jag inte kunde klippa mig så tog jag första bästa buss hem och när jag kom hem så somnade jag sött. Vaknade av att Pär och hans nya kollega kom in genom dörren en timme senare. Då var de på väg till Karlskrona för att hämta en patient. Tjoho. jag var nog inte riktigt vid medvetande då för jag minns inte så mycket.
sen var det dags att pila iväg i ösregnet och hämta barnen. Som tur är så har man underbara svärföräldrar ♥ som skjutsade upp mig till skolan för att hämta Hugo-mannen. sedan åkte de hem med honom medan jag hämtade  småkidsen. De var glada och pigga.

Så nu skall hugo strax krypa till kojs å läsa bamse och jag tänkte glo på ett par avsnitt av CSI på datorn.
Världens bästa program. Så är det bara.             Lista;
             Världens mest äckliga saker. (just nu)
  1. Fluglarver som kryper omkring i soptunnan.

  2. Stanken från en blöja som legat i en tillsluten plastpåse i värmen inne i en soptunna.
  3. Tvestjärtar som tycker att det är mysigt att bygga bo i dynorna.
  4. Fet-äckliga spindeln som var på toagolvet häromdagen.
  5. Fluglarverna igen. (DVS superäckliga)

Dags att lägga Hugo, läsa bamse och borsta tänderna.
//Lotta-potta


Godissugen....?? vassego.

image15

Torsdag. Regn, varmt och huvudvärk.

Tjolabaloo alla monsterdiggare.
Nu sitter jag på jobbet och vi har det rätt ok idag, ganska lugnt och det är ju skönt.
Har ont i huvudet och snurrig som 17. Men det går väl över.
Idag skall jag klippa mig (som tur är) ser ut som bara den i håret. Som en överkörd igelkott ungefär. Inte så snyggt men det gäller då bara att le lite så kanske man kan dra uppmärksamheten i från den sorgliga frisyren.

Jobbar till lunch, och det är skönt. Sedan är det klipp klipp och lunch. Hmm, undrar vad jag skall äta idag. Vi får väl se.
Igår var vi ju på kalas hos Amanda som fyllde 10. Då åt jag marängsviss. Två portioner. men det är ju så GOTT. Jag älskar det. fast inte med grädde utan med vaniljsås (sån där fluffig).

En annan god sak är att slänga i hallon och chokladsås. Vanliljsås åsså massor av maränger.
Ett litet tips bara.

Men nu vill jag ha ett jobb känner jag. Men jag vill inte jobba inom sjukvården. Jag gjorde uppenbarligen ett felval 1994 när jag bestämde mig för att läsa till syrra. Å sen lägga på två specialistutbildningar oxå, studielånen sköt i höjden och kompetensen med, men är det nåt som jag egentligen vill hålla på med?
Nej.
Jag orkar inte med alla patienter. Alla svårt sjuka som trots alla massiva insatser som man gör, bara dör. Som när man arbetar på intensiven. Där kan man slita ihjäl sig på en patient som kommer in, man försöker till varje pris rädda livet. Man kämpar med alla insatser som man kan komma på - men sen - plupp. Död.
sååååå trist.

Men så är det. Och det orkar jag inte med längre. Nix pix. Nu är det nog med lidande. Jag vill jobba med nåt roligt.
Men vad........
Om ni har tips eller ideér. Skriv gärna en kommentar. Snälla.
Nähä, jobb jobb jobb
Lotta♥

Ännu en Hemmingsson. (Aj löööööv it!)

image14

Se sanningen i vitögat.

Finns det nåt gott i kylskåpet????
Finns det nåt gott i kylskåpet tro???
men Jösses, nu ser man att jag verkligen behöver börja träna. Jag har fläskat till mig under sommaren. Det är säkert de fem kilo Center-rullar som Pelle vann som stjärnvinst på Liseberg.....
de lade sig direkt runt midjan.
Vänta bara skall ni få se...jag kommer att bli så snygg. (sen).
Vältränad och tuff (hahahahahahahaaaaaa)

Hope springs eternal, som jag brukar säga.....


Onsdag. ny dag randas.....

I natt var banne mig likadant. vad har hänt med ungarna?? varför skall de ligga klistrade på mig hela natten? Suck, en liten stund är ju mysigt men när man inte kan vända sig i sängen för att det ligger små barn överallt så börjar det bli lite jobbigt.
Hur skall man få de att sova i sin egen säng? Jag försöker stoppa om och säga Gonatt och allting, men icke!
Undrar om de vill ha en nattlampa? kan det vara för mörkt kanske?

Var på intervjuven igår.
jag tror att det gick bra, de verkar ha gillat mig (tror jag haha) men det som ligger mig i fatet är ju att jag inte har någon ekonomiutbildning.
Hm. Nej, det förstår jag, sa jag men jag är snabblärd å andra sidan. Vi får se. jag får väl plugga lite ekonomi och pengaflöden och sånt på kvällarna.

Skall till tandläkaren och ta stygnen i dag. tror inte att det har växt ihop som det skall men det får de väl titta på. Sean skall vi på kalas!
Amanda fyller 10 år idag!!!
grattis! Stora tjejen!!!!
Så vi skall dit och äta gott (hoppas att det blir marängsviss).
Sedan ikväll skall jag hem till en kompis och kolla lite grann på mitt aerobicspass.  ta ut lite grundsteg.
hej hopp, cha-cha-cha.
dags att jobba.
hej hej
l.

Hemmingsson (ni förstår att hon är min favvo....)

image12

Tisdag. Och hur skall det gå?

Jupp, idag skall jag på intervjuv. Har kammat till mig så gott det går, och har tagit med mig alla mina betygskopior så att de har nåt kul att läsa.
Man får ju hoppas att man har det de söker så jag slipper gå tillbaka till landstinget. Det vore döden, känns det som.
Alltså den privata arbetsmarknaden lockar mig oerhört mer, med större utvecklingsmöjligheter och allt annat.

Igår så fick Hugo och jag för oss att möblera om i hans rum, och det blev fint. Han var nöjd, men han tyckte att det var lite ovant att försöka somna när sängen står på ett annat håll.
Inatt har det varit en superjobbig natt.
Kunde ju inte somna som vanligt så jag gick och la mig vid 23, somnade vid tolv och tio över vaknade Gurkan (första gången) gick in och sövde ner honom igen. Halv ett vaknade han igen, superlessen och skulle absolut ligga i min säng.... så det var ju bara att knalla in med honom. Sen låg han och vred sig en bra stund innan han somnade och följdaktligen jag med. Vid två vaknade Ville. Gick in och sövde... vid halv fyra vaknade han igen.... och skulle sova brevid mig.
Så då gör man ju som alla självutplånande morsor gör, försöker få plats mellan två små killar som mer än gärna breder ut sig. Och försök att sova gott där du.
Vad gjorde Pär ? Han sov.
Gott.
Så klart, med öronproppar. Så han hörde ju inget, eller så låtsades han bara att han sov. vem vet. Sicken luring.
men han skulle vara hemma med barnen idag för han är ledig.
Nähä, dags att börja jobba.
Klickeliklick
vi hörs

Jobbinterjuv...

Plötsligt ringde mobiltelefonen....det var från Visma. De vill att jag skall komma på interjuv i morgon kl 15....ååå hoppas hoppas. tänk om jag kuinde få det jobbet som kommunikatör. Ja, prata i telefon det kan jag ju och ganska social är jag med. Jag har utnyttjat varenda människa som jobbar på Visma att tipsa om mig, så att man kan få komma dit och visa upp sig. Nu måste jag kamma till mig och klämig snyggt. Inte sluddra och stå rak i ryggen.
Det blir som den värsta mönstring... GIV akt!
Håll tummarna!!!


News flash.....nyinkommen bild....

image11

Så här roligt hade vi efter ett tag. Så fin hatt jag har fått tag på.... och boxningshandske.

Hemmingsson (ni förstår att hon är min favvo....)

image10

Lite bilder från festen..

Jag är på G.. Jag börjar bli på G.....

Malin och glasögonormen Malin gör den ökända glasögonormen. Vad söt du är!!!

Pelle kom till slut från jobbet Pelle kom til slut från jobbet...men hann aldrig  ikapp kan man säga. Vi var ju långt före...


Vicken fest!!

I går var det fest här i Ingelstad , Kung Inges dag. då är det tjo och tjim hela dagen. Karuseller för barnen, öltält för föräldrarna, fotbiollscup för kidsen och annat sköj.
Hugo ville kasta pil på en ballong så skulle man vinna en urful uppblåsbar boxningshandske. Jodå, han slängde iväg första pilen, fast den kom fel och hamnade i en av de uppblåsta handskarna...hihihi. han fick kasta om och lyckades! Så sedan gick han omkring med denna handske och boxade allt som kom i hans väg. (Typ min bak)
Pär jobbade till 21 och vid sextiden var jag bjuden hem till Malin och Mattias.
Där var det fest kan jag säga, och oj vad trevligt vi hade!!
Till en början så kände jag ju inte alla, men ju längre kvällen gled över i natt så blev vi de goaste av vänner. (som Karl-Oskar sa).
Grillade kött, sallader såser potatis, ochmassor av vin. Och drinkar. Vad mer kan man begära. ????
JO lite dans, men det hann vi med det med! Lite små olyckor hände.. en brakade i golvet när hon skulle testa en karatekick, barstolarna krympte plötsligt och en annan åkte i golvet. Själv så föll min stol, på ett mystiskt sätt baklänges och där låg jag, gapskrattandes.
  
Oj vi hade rooligt.
Sedan var det ju dags at gå ner till öltältet. Då hade pär kommit hem från jobbet, så han gick hem och löste av snälle svärmor som satt barnvakt.
Vi rullade iväg ner för gatan och granntanten stod bakom gardinen som vanligt och glodde... hon ville nog vara med. Stackars Dolly (som vi kallar henne) Dolly with the dunks. Hon har nämligen enormt stora bröst.
Väl nere i öltältet så träffade jag på  goa folk som jag inte sätt på länge (Hej Evelina!)  och sedan försökte jag mig på att bugga, vilket bara resulterade i att jag hela tiden snurrade åt fel håll. Jag gav snabbt upp denna aktivitet, och dansaede på nåt annat konstifikt sätt. Gapskrattandes hela tiden förstås.
Sen kom Malin och sa att det var dags att gå hem så vi trallade hemåt i natten, och jag föll i djup sömn när jag lad mig i sängen.
Mår faktiskt oförjänt bra, fast man säger Kung på natten, kung på dan.
Nu skall jag ta och knalla i väg med ungarna till affären och köpa livets nödtorft, vad det månne vara.
Pelle skall sova en stund för han skall jobba inatt.

Hemmingsson

Hemmingsson

Välkommen till min nya blogg!

Japp, jag startar nytt.
Tröttsamt att sitta här på jobbet och inte ha nåt direkt att göra så jag startar en ny blogg. Helt OK va?
Jag lovar, jag skall verkligen försöka skriva och skriva och skriva jämt!!
Har ju varit lite dålig på det på sistone, men nu skall det väl bli ändring på det hoppas jag.

Snart slutar jobbet, projektanställningen går ut och jag står arbetslös!! Kan ni tänka er en arbetslös narkossköterska? Nä jag tror inte det.
Jag kommer alltid på nån råd.   ;-)

Ni kanske undrar varför min blogg heter tre amigos? ja det kan man ju sitta och lura lite på, emn ni som känner mig vet ju att hemmavid så springer det tre små glada killa omkring, mina pojkar och  de är mina tre amigos!!
Hugo, 6 år snart, och Viktor och Gustav två år.
Härligt, fullt ös kan man ju säga!!

nu måste jag jobba lite till, vi hörs sen...
kram
lotta ♥

image4RSS 2.0